dinsdag 18 maart 2014

Traag maar zeker...

Inmiddels zijn de ramen compleet, doch nog niet volledig afgewerkt. Omwille van het feit dat de profielen zo smal zijn, is het namelijk moeilijk om een passende klink te vinden. We zijn dus alles behalve tevreden van de dienstverlening van de firma, ondanks het feit dat de ramen zelf prachtig zijn. 

Om wat tijd te winnen hebben we eerst de vloerisolatie, vloerverwarming en de chape laten plaatsen. 


En sedert vrijdag zijn de pleisterwerken begonnen, tergend traag naar mijn mening! Inmiddels zijn de vide, het trapgat en het plafond van de keuken gepleisterd. 

Inmiddels begin ik erg af te tellen. In principe zal tegen half april dit gedeelte van het huis afgewerkt zijn. Ik kan niet wachten om met de inrichting te beginnen!   

Ik wil alvast de nieuwe volgers welkom heten en bedanken voor hun interesse! 
3 opmerkingen:

 1. Mooie raampartij....jammer dat je niet de juiste klink kunt vinden...als ik iets niet op dat gebied kan vinden ga ik altijd naar Jack van wijck in Breda....dat is nog een ouderwets winkeltje en ze hebben alles....of ze zoeken het voor je uit.
  Leuk dat je binnenkort kunt beginnen met inrichten.
  Fijne Dag nog.

  Groetjes,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je ramen zijn wel erg mooi maar dat is zeker balen dat er geen mooie klink te vinden is. Ja inrichten dat is het leukste he? En ik merk wel dat je niet kunt wachten. Spannend hoor. Sterke ermee
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het begint er op te lijken, hè.....nog even en dan kun je beginnen met inrichten!
  Het word vat prachtig met deze mooie ruimtes.

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen