zondag 8 november 2015

Nieuw leven ...Onze verbouwingsblog heeft de laatste tijd enorm veel te lijden onder tijdsgebrek. Met een meer dan fulltime job, gezin met drie kinderen en een huishouden te runnen blijft er hiervoor niet veel tijd meer over. Ook de verbouwingen lijden onder hetzelfde kwaaltje. Vorig jaar begin december werd er nog getegeld, daarna was het aan ons om de afwerking te doen.


Maar eerlijk is eerlijk, na twee jaar grote verbouwingen is onze goesting op (en ook onze spaarcentjes). En dan begint het wat trager te gaan.

Toch veranderde er nog veel in ons huis, vandaar deze poging om de verbouw-en woonblog wat nieuw leven in te blazen. Binnenkort dus nieuwe fotootjes van de binnendeuren, de schilderwerken, het bureau, de speelkamer, etc.

Voor vandaag wil ik jullie voorstellen aan ons nieuw gezinslid: Boris. Boris is een bleu lynx mitted Ragdoll kater. Hij kwam enkele weken geleden bij ons wonen en is inmiddels bijna 4 maanden oud. Hij groeit echt als kool en slijt zijn dagen als slapend en etend, maar is ook zoals het een Ragdolletje betaamt een echte knuffelbeer. Bovendien is hij ook nog eens héél leuk om naar te kijken.
2 opmerkingen: