vrijdag 15 januari 2016

La galerie des ancêtresIk hoorde het een lid van één van de adellijke families uit De Blauwe Gids zo mooi zeggen : La galerie des ancêtres. Hé, dat hebben wij ook dacht ik. Mijn projectje van begin december is een fotomuur met recente en minder recente foto's van familie en voorouders.In de Blauwe Gids ging het over geschilderde portretten van honderden jaren oud. Aangezien wij maar van simpele menskes afstammen moeten wij het met foto's doen.  De oudste foto's zijn die van onze oud-ouders (de grootouders van mijn grootmoeder en van de grootmoeder van manlief) en dateren begin 1900.  In ieder geval is het een eye-catcher geworden, waar iedere bezoeker wel even blijft stilstaan op zoek naar bekende familieleden of gewoon op zoek naar familietrekjes die ze terugvinden bij de bewoners.

2 opmerkingen:

 1. Heel leuk , jouw foto muur , goed dat je dan in het bezit bent van die oude foto's , ik heb er dat niet verder gaan dan mijn grootouders .
  Fijne zondag
  Christel , Garcya's place

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind jou foto muur goed gelukt zeg! Meestal vind ik het druk en rommelig maar bij jou niet! Perfecte muur ook om een foto collage te maken.

  Groetjes van Priscilla
  creatodapris.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen